Copy-paste van vorige week. Toen werd het 0-10 met in iedere helft vijf doelpunten. Nu werd het 10-0, met eenzelfde scoreverloop.

Van een echte voetbalwedstrijd kon je opnieuw nauwelijks spreken. Na de openingsgoal van Sil was er geen houden meer aan. Glen scoorde twee keer, waarvan één staalharde vrije trap. Ook Jan en Niels dikten de score nog wat aan.

Aan de overzijde nam Jeffrey alle hoop bij de bezoekers weg. Hij kopte hun doelpoging net voor de lijn weg.

Ruststand: 5-0.

In een overbodige tweede helft diepte de B-ploeg de score verder uit. Via een zuivere hattrick  van Chiel en treffers van Sil en Nico werd opnieuw een monsterscore behaald. Zelfs een eerredder was Goldstar Voormezele niet gegund. De schamele poging stierf op de  paal. Robin mocht zo opnieuw een clean sheet afvinken. Eindstand10-0