Skip to main content

Voor wie?

Iedereen die graag voetbalt kan bij Studax Poperinge zijn carrière nieuw leven inblazen, of er een mooi verlengstuk aan breien. Heb je voetbaltalent? Dat is mooi meegenomen, maar sociaal zijn, teamspirit en een gezonde dosis zelfrelativering vinden we belangrijkere eigenschappen.

Wie zijn we?

We spelen onder hetzelfde stamnummer en in dezelfde clubkleuren als onze moederclub KFC Poperinge. We zijn wel een aparte vereniging met een eigen bestuur en drie teams in competitie.

Onze A-ploeg speelt in de veteranenreeks van de KBVB. Ons jongere B-elftal voetbalt in een gewestelijke reserven-reeks. Beide ploegen werken hun wedstrijden af op zondagmorgen. We hebben ook een zaalvoetbalteam in de Poperingse Hoppecup.

Training + After-training

Op donderdag werken we onder leiding van trainer Johny aan de conditie en schaven we onze techniek bij. Na de training bespreken we bij een hapje en een drankje de belangrijkste fases uit de voorbije oefensessie. We blikken ook vooruit op de volgende wedstrijd. Plaats van afspraak voor dit gezellig samenzijn is de KFC-kantine of bij een lokale sponsor.

Foto's

Meer dan voetbal

Studax Poperinge is een unieke vereniging, want in geen enkele andere voetbalclub trainen drie generaties voetballers samen. Maar Studax doet nog veel meer dan enkel voetballen. Zo organiseren we elk jaar een quiz, een optreden, een wijnproefavond en een tennisnamiddag. Om de twee jaar maken we ook een reis. Hieronder enkele sfeerfoto’s van onze extra activiteiten.

Klik hier om te weten welke activiteiten er de komende weken of maanden op de kalender staan.

Foto's

Ook zin gekregen om je bij ons aan te sluiten?

Stuur ons een mailtje voor meer info!