Skip to main content

De wedstrijd kende een slechte start. Bij de eerste aanval van de thuisploeg -na minder dan vijf minuten- was het al raak. Gaandeweg ontpopte Studax zich wel tot de betere ploeg en werden er kansen gecreëerd.

Op een hoekschop van Sille werkte een thuisspeler de bal ongelukkig in eigen doel. 1-1

De vreugde was van korte duur. Niet veel later klom Goldstar terug op voorsprong.  Tegen een schot vanop dertig meter had doelman Dylan geen verhaal. Nog voor de rust maakte Emilio echter opnieuw gelijk, en dit na een mooie actie van Benny.

Ruststand: 2-2

Ook in de tweede helft bleef Studax doorgaans de betere ploeg. Op de paar tegenprikken vond Voormezele telkens Dylan op zijn weg.

Halfweg rondde Benny dan een collectieve aanval af en bracht hij Studax voor het eerst in deze match op voorsprong. 2-3.

Deze derde goal bleek voldoende om de volle buit binnen te halen, want alle volgende kansen werden aan weerszijden gemist.

Eindstand: 2-3

Opnieuw te vermelden: goede leiding van ref Jason Verstraete.