Skip to main content

Met het mooie weer in onze achterzak reisden we zaterdag -met een gezellige bende- af naar het charmante Steenvoorde. Na een sterk begin van onze zuiderburen stonden we -zoals zo vaak- na 10 minuten 1-0 in het krijt. Na geharrewar voor het Franse doel maakte Sil al snel gelijk. Even later lukte Sil ook de 1-2 en nette Glen de geruststellende 1-3. Meteen zijn laatste wapenfeit, want daarna moest hij opnieuw de grens over. (voor een babyborrel van de nicht van onze trainer).
Vermeldenswaardig: Francis ofte ‘Bloksje’ was de man van de eerste helft.

Na een kwartier in de tweede helft moest doelman Robin alles uit de kast halen om een vrije trap uit zijn doel te ranselen. En via een fantastische actie kon Tjörven de 1-4 eindcijfers vastleggen. Het moet zijn dat Robin vooraf tips kreeg van Bart, want net voor tijd slaagde hij erin een penalty van Steenvoorde te stoppen.
Puike wedstrijd van iedereen. En gezelligheid troef!
Ook Johny zag dat het goed was . En de twee andere Johny’s keerden tevreden huiswaarts met de cabrio.