De partij begon evenwichtig, al had de thuisploeg in de studieronde wel een licht overwicht. Een aangeschoten bal op Kristof leverde Bissegem een strafschop en de 1-0 voorsprong op. Pas nu schoten onze geel-roden echt in actie. In de 25 ste minuut zette de A-ploeg een knappe combinatie op. De bal belandde bij gelegenheidsspits Johnny die het leer voorlangs kopte. KFC voerde de druk op en tikte de bal goed rond. Angelo strafte met een stiftballetje een misser in de thuisdefensie af en scoorde de verdiende gelijkmaker. Daarna noteerden we nog enkele halve kansen, maar we gingen rusten met de bordjes in evenwicht. Kort na de aftrap kopte Bissegem een bal op de daklat. Ondertussen zaten de bezoekers ook zonder wisselmogelijkheden, maar in de 55 ste minuut stak KFC de neus aan het venster toen een afgeweken bal nipt langs ging. De thuisploeg verloor na een uur hun ingevallen aanvaller met rood na dubbele fout. KFC kon dit numeriek overwicht door zwak en onverzorgd voetbal niet uitbuiten. Het kwam integendeel nog goed weg toen Bissegem in de 70 ste minuut een kopbalkans verprutste en even later de paal trof. Beide ploegen presteerden ondermaats en zo veranderde de 1-1 score niet meer. De comeback van Mathijs eindigde in mineur door een blessure. De brede kern blijkt na amper drie wedstrijden al geen overbodige luxe te zijn. Gelukkig scheen de zon.