Skip to main content

De partij begon evenwichtig, maar hoogstaand voetbal kregen we niet te zien. Na een kwartier schudde een knal op de paal van de thuisploeg iedereen wakker. Twee minuten later kon Benny alleen op de doelman afgaan. Jammer genoeg zag hij zijn poging nipt gered.

De match kabbelde verder met lichte dominantie voor onze A-ploeg. Kort voor het halfuur was er een knappe KFC-actie. Glen besloot nipt over de kruising. Het bleef opletten voor de ‘thuis-spitsen’ en op minuut 39 neutraliseerde doelman Gio een counter. Sterk werk van onze trainer/doelman.

Ruststand 0-0

Na tien minuten in de tweede helft belandde een uittrap van de Bissegemse doelman zomaar bij één van de spitsen. Die schoot raak en bracht zo de blauw-witten op voorsprong.  KFC stond erbij en keek ernaar. Nog eens vijf minuten later verdubbelde Bissegem de voorsprong.  Een hoekschop bleef ‘hangen’ en het geharrewar voor de goal leverde een tweede doelpunt op.

KFC gaf niet op en na een mooie actie van Glen werd Benny afgezonderd voor de doelman. Die pakte al te makkelijk de Poperingse poging. Even later zag Johnny een kopbal nipt naast gaan en de kans voor Kenneth verdween net over het doel.

Aan de overzijde kon KFC nogmaals rekenen op keeper Gio, die goed in de voeten ging van de Bissegemse spits. De partij werd nu slordiger, maar vooral bitsiger. De wedstrijd eindigde met chaos, maar wel met drie punten voor de thuisploeg.

Match om vlug te vergeten.