Skip to main content

In tegenstelling tot het stormachtige weer, kenden we een rustig en aarzelend wedstrijdbegin. Toch had Studax op voorsprong kunnen komen toen een bal van Aaron maar net langs de verkeerde kant van de paal ging. De eerste echte kans van de thuisploeg leverde wel meteen succes op. En zo was Studax tegen het spelbeeld in op achtervolgen aangewezen. Nog vóór het rustsignaal zette man in vorm Chiel (2x) deze scheve situatie recht.

Ruststand:1-2

Studax startte de tweede helft met drie verse krachten en dit resulteerde op korte tijd in geruststellende doelpunten. Zo verzilverde aanwinst Michiel zijn invalbeurt met 2 prachtige goals.

Met een 1-4 voorsprong rekende Studax zich al rijk, maar daar dachten de groen-gelen anders over. Brielen slaagde er in om twee keer tegen te scoren en bracht zo opnieuw spanning in de match. Deze te krappe voorsprong was het sein voor de B-ploeg om opnieuw ten strijde te trekken. Uiteindelijk zorgde Jeffry, die andere nieuwkomer, voor het bevrijdende doelpunt. 3- 5 werd dan ook de eindstand. Knappe overwinning ,want het was al lang geleden dat op Brielen nog eens de volle buit kon gehaald worden.