Op een zonovergoten veld had iedereen er meteen zin in.

Al na vijf minuten kon Studax de score openen. Kristof C. zorgde voor de perfecte assist. Younes kon makkelijk binnen koppen. 0-1.

De eerste twintig minuten waren we heer en meester. Daarna kabbelde de wedstrijd verder, zonder gevaar van beide ploegen.

Begin tweede helft moest Kristof T. aan de noodrem trekken. Brielen benutte de penalty en stelde gelijk. Tevens de enige keer dat doelman Bart plat moest.

De scheidsrechter nam nu enkele dubieuze beslissingen. Zo wist hij niet goed of Brielen een fout net binnen of net buiten het zestienmetergebied maakte. Younes nam dan maar zelf de beslissing om een strafschop te trappen. Feilloos. 1-2.

De twee ongeduldige jonge knapen en Ringo vielen nog in en deden het uitstekend. Maar aan de uitslag veranderde niets meer.