Wat normaal altijd een moeilijke verplaatsing is, draaide uit op een gemakkelijke overwinning. Studax was doorlopend de betere ploeg en dat vertaalde zich na twintig minuten in een doelpunt van Sil.

Daarvoor had Studax ook al een keer de paal geraakt. En de Brielense verdediging moest tot twee maal toe een bal van de lijn keren. Nicholas had iets mooi in gedachten, maar jammer genoeg spatte zijn trap vanop de middenlijn uiteen op de lat.

Meer succes voor Tjörven, die met de tweede goal van de match de 2-0 ruststand vastlegde.

In de tweede helft waren er minder kansen. Op het kwartier stond Tjörven opnieuw op de goede plaats om de bal in doel te duwen. 0-3

Helemaal op het einde kon Brielen nog de eer redden, na een foutje in de Studax-verdediging.

Goede collectieve prestatie van de B-ploeg. Met een 9 op 9 prijken ze bovenaan het klassement.