Skip to main content

Na veel puzzelwerk kon selectieheer Matty een ploeg tussen de lijnen brengen, doch met slechts 4 vaste A’tjes.

De eerste kans was voor KFC. Na drie minuten weerde de thuisdoelman een poging van de heroptredende Stijn. In de daaropvolgende hoekschop kon Maxim de bal net niet raken.

De partij -met veel middenveldvoetbal- bleef zeer gesloten. Halverwege de eerste helft schoot Nicolas nipt voorlangs. Enkele minuten later moest ‘comeback-kid’ Bart knap redden. Op de counter besloot Niels op de keeper. Daarna werd Stijn in de diepte gestuurd, maar hij besloot op de keeper. Op slag van rust zag Stijn, alweer hij, zijn schot in hoekschop geduwd.

In de tweede helft zette de debuterende Omar knap voor. Maar Niels miste onbegrijpelijk de inlegger. En wie de kansen mist, krijgt het deksel op de neus. In de 52ste minuut bracht Bart knap redding, maar de rebound belandde wel tegen de netten. 1-0 voor Comines.

Eén minuut later en meteen reactie van KFC. Een doorgekopte bal kwam bij Omar, maar ook hij wrong de kans de nek om. En Nicolas -goed gevolgd- trapte over.

Omar kreeg nog een doelkans, maar ook hij mikte te hoog. Het spel verwaterde, tot Saeri plots zijn neus aan het venster stak. Maar de goalie reageerde gevat. Ondertussen was Jespo de betere ploeg: goede combinaties en meer gedrevenheid.

De thuisploeg bezegelde de match met een tweede goal. Op vrijschop kopte hun kleinste man de 2-0 binnen. Boeken dicht en weg onze 2de plaats in het klassement.