Na vijf minuten kon de thuisploeg niet profiteren van een kleine misstap van doelman Gio. Genekt door het natte en drassige terrein.

Voor ons was de deklat tot driemaal toe spelbreker. Op het kwartier belette de dwarsligger Niels (2x) en Younes het scoren.
Gio redde even voor de rust knap, maar toch kwam Komen op voorsprong via een strafschop. Evenwel een onterechte volgens marK. De ref was duidelijk nog niet op de hoogte van de nieuwe spelregels.

Ruststand 1-0

Onze keikoppen kwamen gretig uit de kleedkamer en al snel hingen de bordjes gelijk. Assist Saeri – afwerking Younes. Dit begint op een patroon te lijken.
Twee minuten later kon Maarten de bal binnenglijden. Dit na een mooi nummertje van Niels.
De 1-2 werd verder uitgebouwd dankzij twee -wel terechte- penalties. Eentje ervan omgezet door Younes en eentje door Glen. 1-4

De thuisploeg milderde dan tot 2-4. Opnieuw een fout van de scheidsrechter want de goal viel na een duidelijke buitenspelfase.Toen het ook nog 3-4 werd kregen we even later opnieuw een strafschop. Younes bleef koel en bracht de stand op 3-5.

Onze jeugdige Axel kreeg de eer om de eindstand vast te leggen. Hij kreeg -tot zijn eigen verrassing- de bal toegespeeld alleen voor doel. Dacht even na en besliste dan om de bal gewoon binnen te trappen.

Met enkele herboren Studaxers in de ploeg speelden we een sterke match op een zwaar veld.