Skip to main content

Een zomers warme zondagmorgen, een kunstveld en twee gemotiveerde elftallen. Dat waren de ingrediënten voor een intense oefenwedstrijd.

Jammer genoeg startte de mach in mineur, toen Michiel al vroeg de strijd diende te staken. Na een onnodige charge van zijn rechtstreekse tegenstander, kwam Michiel ongelukkig terecht tegen de boarding. Een ferme hoofdwonde was zijn deel. (er waren 7 draadjes nodig om de wonde te hechten – nvdr.)

Halverwege de 1ste helft kwam Studax via aanwinst Younes Debeuf op voorsprong. Hij poeierde een vrijschop staalhard in de linkerbenedenhoek. Wat een debuut!

Ruststand: 0 – 1

Na de pauze verschillende kansen voor zowel Studax als voor de thuisploeg, maar door toedoen van beide doelmannen werd er niet gescoord. Na een duw-en trekfout op Aaron kreeg Studax een penalty. Ook nu kweet Younes zich perfect van zijn taak. 0-2

Niet veel later diende ook Aaron noodgedwongen -met een zware enkelblessure- de match te verlaten. Dit zorgde ervoor dat T1 Gio moest invallen.


Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg de thuisploeg meer en meer overwicht. Het was dan ook geen verrassing dat ze twee keer konden scoren. Het venijn zat echter in de start, want op een snelle counter kon Sille -op aangeven van Chiel- de winning-goal maken.

Eindstand: 2-3, waarbij de tegenstander (die we ook in de competitie zullen tegenkomen) een serieuze waardemeter bleek voor Studax!