In de openingsfase vuurde marK een hard schot op de thuisdoelman af. De keeper verwerkte deze pegel in hoekschop. Na 7 minuten bewees Bart ook al goed wakker te zijn. Hij greep gepast in op een eerste poging van Kuurne.

De thuisploeg drukte nu even door. Na een inworp volgde een strakke voorzet die de Kuurnse spits gemakkelijk kon binnen schuiven. 1-0. In de 25ste minuut zagen we hetzelfde scenario aan de andere kant, maar Gio besloot op de keeper. Onze A-ploeg speelde een goede eerste helft, maar helaas zonder veel doelgevaar en dus ook zonder resultaat.

In het begin van de tweede helft voorkwam Bart met een attent optreden een tweede tegentreffer. Even later kreeg John dé kans op de gelijkmaker. Op een goed getrapte corner kopte hij het leer de verkeerde richting uit. Tien minuten nadien kreeg ook Gio een prima mogelijkheid om de bordjes in evenwicht te brengen. Hij nam de bal nochtans uitstekend aan op de borst, maar zijn vluchtschot belandde boven in plaats van in de goal. Ondanks het goede middenveldspel van marK konden we niets meer forceren.

Ook de scheidsrechter eiste een hoofdrol op, hij deelde maar liefst 6 gele kaarten uit en stuurde onze enige meegereisde supporter achter de omheining. Een gelijkspel was verdiend geweest op basis van ieders goede inzet.

Voetnoot: Maarten Verbeke maakte na 6 maanden zijn wederoptreden en Kristof Coutigny kan zijn identiteit bewijzen zonder identiteitskaart.