De wedstrijd tegen Voormezele werd afgelopen zondag bijna ter plaatse afgelast. Maar om 9u15 betraden beide ploegen het goed bespeelbare veld. Enkel de sterke wind zou achteraf een excuus kunnen zijn. Met de wind in de rug in de eerste helft toonde de studax ploeg dat ze vele malen beter waren dan de tegenstander. Een overmacht dat ondanks de vele pogingen niet meteen verzilverd werd met een doelpunt. In de eerste minuten kwam er een mooie voorzet van Dylan en kon Chiel de bal niet goed genoeg raken. Even later werd Sile door Niels diep gestuurd, hij besloot op de keeper. De herkansing werd op de achterlijn gered door een verdediger. Ook Niels kreeg een paar kansen. Eerst werd zijn doelpunt afgekeurd wegens buitenspel en even later haalde hij uit met een hard schot, de keeper pakte uit met een knappe redding. Pas in het slot van de eerste helft viel de bal eindelijk in doel. Tjorven stak de bal diep voor Robbe,  zijn schot kwam op de lat terecht maar Niels kon de rebound wel afwerken. 0-1. De toon was gezet, er zouden nog doelpunten volgen. Niet veel later kon Niels afwerken op een voorzet van Robbe. 0-2 aan de rust.

De tweede helft kon onze studax ploeg rustig uitspelen, de overwinning kwam niet meer in gevaar. Toch bleven ze aandringen om de score te verhogen. Uit de draai kon Robbe uithalen, net naast. Freek zag zijn sterke wedstrijd bekroond met twee beslissende ballen. Met een eerste diepe bal bracht hij Sile alleen voor de doelman. Sile omzeilde de doelman waardoor hij de bal gemakkelijk kon binnentikken. 0-3. De tweede diepe bal van Freek was voor Lucas die zo bij zijn debuut voor de studax ploeg door de benen van de doelman zijn eerste doelpunt kon maken. Een goede collectieve prestatie en een mooi resultaat. 0-4.