De uitwedstrijd op Goldstar Voormezele was bijna een ‘copypaste’ van de match tegen Hollebeke. Ook nu speelden we een barslechte eerste helft (ruststand 0-1), maar verpulverden we de tegenstander in de tweede helft.

Het openingsdoelpunt kwam er op corner via Tjörven. Met een rake kopbal vloerde hij de thuisdoelman. Meteen ook het enige wapenfeit tijdens de eerste 45 minuten.

Na de pauze zag het er niet meteen beter uit. Gio moest zelfs alles uit de kast halen om de gelijkmaker te verhinderen. Toen Chiel -via een vrije trap- toch de tweede goal kon scoren, leek de veer gebroken. De rood-gelen boekten uiteindelijk een ruime overwinning.

Niels poeierde het derde doelpunt in de kruising en Sil bleek niet enkel privé goed bij schot, want hij scoorde nog een zuivere hattrick. Eervolle vermelding voor Gio die de wedstrijd afsloot met een clean sheet.

Einduitslag:  0 – 6