De vooruitgeschoven wedstrijd tegen Voormezele eindigde op een logische overwinning voor de B-ploeg.
Nochtans kwam Studax -zoals vaak de laatste weken- al vroeg op achterstand. Na een afgeweerde vrije trap kon de thuisploeg de score openen.

Nog vóór de rust kon Studax orde op zaken stellen en een geruststellende voorsprong uitbouwen. Eerst nam Dylan een verre center van Jeffrey in één tijd snoeihard op de slof. Niet veel  later kon specialist Sille op vrijschop de 1-2 netten. Uiteindelijk maakte Maarten er op strafschop nog 1-3 van.

Aan de rust kwam Johnny Colson doelman Robin (geblesseerd) vervangen. Niet evident, maar Johnny knapte het weinige werk rustig en secuur op. Even later moest ook Omar gekwetst naar de kant. De score werd ondertussen via Sille verder uitgediept tot 1-5.

Op het einde van de match kon Goldstar na een snelle counter de pil verzachten met een tweede goal. Eindstand: 2-5.

Oververdiende overwinning na een sterke collectieve prestatie.