De partij startte met vertraging omdat er geen scheidsrechter was. Een speler van Kuurne moest noodgedwongen de -meestal ondankbare- taak op zich nemen.

KFC begon gretig en ‘academisch’ aan de partij. Met ‘tikki-takka’- voetbal (op een bepaald moment 12 juiste passes na elkaar) drukten we de thuisploeg volledig terug op hun eigen speelhelft. Na 5 minuten kopte Kenneth nipt over. Ook Stijn kreeg een kans om af te drukken, maar aarzelde net te lang. Halverwege de 1ste helft verwaterde het voetbal. KFC domineerde, maar echt gevaar was er niet meer. Kuurne kon pas op het halfuur een eerste keer dreigen. 0-0 aan de rust.

Pas afgetrapt in de 2de helft en een bedrijvige Stijn verscheen alleen voor de doelman, doch hij besloot te zwak. KFC was duidelijk de beste ploeg, maar doelpunten bleven uit. Invaller Saerie strooide kwistig met passes en besloot zelf nipt naast in de 55ste minuut. Even later zagen we opnieuw een mooie KFC-actie. Een hakje van Kenny en Wim scoorde de ruim verdiende 0-1. Twee minuten later Stijn met een ‘steal’ en Kenny werkte beheerst af. 0-2.

Wim legde de match in een definitieve plooi met zijn tweede van de ochtend. Kuurne slaagde er dan in om tegen te scoren. Poperinge reageerde met een dubbele kans, maar Stijn miste en de thuisdoelman pakte een poging van Maarten.

Kenneth -ondertussen als scheidsrechter tussen de lijnen- mocht toch nog de 1-4 noteren. Kevin scoorde op assist van Maarten. Kuurne mikte nog op de daklat. Verdiende zege na een goede pot voetbal.

Volgende week is de A-ploeg vrij en op 3 december trekken we naar Mandel United. Aftrap aldaar om 9u!