Van meet af aan was duidelijk dat de Kerels sterk stonden vandaag. Al na drie minuten moest Bart -binnen één en dezelfde fase- twee keer redding brengen. Kortrijk voerde continu druk en onze A-ploeg kon slechts af en toe uitbreken. In de 14de minuut zette Kévin (ex-KVK 2004-2005 nvdr.) vanop links strak voor.  Wim nam de bal in de vlucht en versloeg met een mooie trap doelman Delva. 0-1

De thuisploeg bleek niet onder de indruk van deze achterstand en creëerde kans na kans. Scoren lukte niet, omdat ‘good old Bart’ een superdag kende. In de 44ste minuut kenden we pech, toen ‘good old John’ de bal in eigen doel devieerde. Ruststand 1-1.

Na de rust kregen we hetzelfde beeld. De Véékaa bleef de betere ploeg, maar onze ploeg verdedigde keurig. Bart kwam nog enkele keren gepast tussen en we leken af te stevenen op een puntendeling.

Het venijn zat in de staart, want vijf minuten voor affluiten kreeg Franky -net buiten de zestien- de bal tegen de hand. Met een magistrale vrijschop in de winkelhaak haalde Kortrijk de volle buit binnen.