We reisden af naar de Véékàà met een ietwat vertimmerde ploeg. Onder meer zonder onze goalgetter Younes (baby-ontbijt nvdr.) Maar wel met de jonge snaak Glen Hoflack, die een prima wedstrijd speelde.

In de aanvangsfase moesten we al meteen het onderspit delven. Kortrijk -dat met Jurgen Delva, Angelo Delcroix en Nicolas Gezelle (om er maar enkele te noemen) toch wat toppers in het team had- kon al na 20 minuten de score openen.

Slechts vijf minuten later volgde een vergelijkbaar doelpunt voor de thuisploeg. 2-0

Gedurende de ganse eerste helft moest trainer/keeper Gio alles uit de kast halen om extra tegengoals te verijdelen. Toch kon Saeri op slag van rust de burger moed geven. Hij schilderde de bal netjes op het hoofd van Niels, die mooi binnenkopte.

Met 2-1 de kleedkamer in .

Net na de pauze liet de oog-hand-coördinatie van Wouter het even afweten. Dit resulteerde in een penalty voor KVK. Gio dook in de juiste hoek, maar kon de 3-1 niet voorkomen.

Even later blunderde de scheids door geen buitenspel te fluiten. Zo kon de duurste speler van Kortrijk alleen op Gio afstormen, maar gerechtigheid geschiedde en hij miste de open kans.

Aan de overkant zorgde Kurt voor het spectaculairste moment van de match, door een bal vol op de wreef te nemen. Het leer spatte uiteen op de lat. Een ‘bijna-wereldgoal’ van pappie.

Goede inzet van iedereen. Eindstand 3-1