Na een 6 op 6 trok de A-ploeg naar de Guldensporenstad. Een loodzware opdracht, zo leert ons de ervaring. En zo geschiedde.

Nog voor de wedstrijd echt begonnen was, stonden we al 1-0 in ket krijt. Op voorzet van Kenneth kon Glen snel gelijkmaken.

De ‘Véékaa’ behield het overwicht, al lukte het ons toch om af en toe aardig mee te voetballen. In minuut 30 en 32 kregen we dan een eerste koude douche. De thuisploeg scoorde de 2-1 en de 3-1 snel na elkaar.

Tot overmaat van ramp moest Dries met een knieblessure het veld verlaten. De 4-1 kwam er vrijwel meteen daarna. Net voor de rust volgde dan het genadeschot via een penalty. Bart koos de goede hoek, maar tevergeefs, 5-1 aan de rust .

Na de pauze moesten we ook Stijn missen. Hij kon niet meer verder door een verrekking. De tien overblijvers op het veld zagen de cijfers nog roder worden en oplopen tot 7-1.

Besluit: een sportieve wedstrijd, maar we kwamen niet echt in het stuk voor.

Ondanks de uitzichtloze situatie bleef de inzet goed. Dank hiervoor!