Luttele seconden na de aftrap een flater van jewelste in onze defensie en we mochten opnieuw aftrappen. 1-0 voor de thuisploeg. Enkele minuten later weer een misser, maar nu bracht doelman Gio redding.

Na 10 minuten begon Studax zijn draai te vinden. Dit resulteerde in een mooie combinatie waarbij Michiel dicht bij de gelijkmaker kwam. Maar de bal belandde tegen de onderkant van de lat. Dit brak de ban, want onze A-ploeg speelde nu dominant. Na ruim een kwartier gaat Younes diep en zijn voorzet wordt door Kristof C. in doel gelegd.  1-1

Ondertussen is het weer omgeslagen en behalve sneeuw, vallen er ook heel wat doelkansen uit de lucht. Maarten is er twee keer ‘dichtbij’, maar zijn eerste kans gaat meters naast en na een knappe actie gaat de bal nipt voorlangs.

In de 27ste minuut waagt Younes zijn kans, maar ook nu verdwijnt het leer naast de verkeerde kant van de staak. Ook Niels vergooit zijn beurt. Hij ziet zijn poging gered door de keeper. Eén minuut later is Kristof C. solidair, want ook hij laat na om ons op voorsprong te brengen.

Geen goals meer voor de rust, maar wel nog een rode kaart voor een Langemarkse speler na een drieste tackle.

Ruststand 1-1

Na de pauze geeft de extra sneeuw ons blijkbaar een boost, want de rood-gelen starten furieus aan de tweede speelhelft. Via Younes komen we al vlug op 1-2.

In de 50ste minuut profiteert Younes van een zwakke ingreep van de thuisdefensie. 1-3.

Het hek is nu van de dam en een actie van Kristof zorgt ervoor dat Niels de 1-4 op het bord kan zetten. Michiel knalt even later op de keeper.

Op het uur vallen we weer wat stil. Door een opeenstapeling van slordigheden verschijnt de thuisploeg opnieuw even ten tonele. Met een bal net over en even later op de lat isonze A-ploeg gewaarschuwd.

In de 67ste minuut zetten we een counter op. De afvallende bal wordt voorgezet en Kristof T. -uitgerekend hij-  kan met een kopbal de keeper verschalken. 1-5. Meteen na de aftrap scoort broer Mich zowaar de 1-6.

Een kwartier voor het einde kan de thuisploeg nog milderen tot 2-6. Studax zette hier nog één kans voor Axel tegenover, maar tegen het einde was de partij volledig verwaterd.

Leuke winner, want we rukken op naar plaats 6 in de rangschikking.