De eerste tien minuten was Langemark de sterkste ploeg. Maar Dylan -weer hij- kopte Studax op voorsprong.

De thuisploeg maakte even later gelijk via een vrije trap. Het slaagde er zelfs in om vrij snel -op de tegenaanval- de 2-1 te netten.

Vanaf dan tapte onze B-ploeg uit een ander vaatje. In het laatste kwartier van de eerste helft slaagden we er zelfs in om nog drie keer te scoren. Eerst zette Maarten een strafschop in twee tijden om, en nadien volgden nog twee goals van doelpuntenmachine Sil.

Ruststand: 2-4

De tweede helft was van veel mindere kwaliteit. Langemark kreeg nog enkele kansjes, maar scoren lukte hen niet meer. Vijf minuten voor tijd legde Chiel de 2-5 eindstand vast.

Mooie collectieve overwinning tegen een rechtstreekse concurrent voor de derde plaats.