De B-ploeg speelde uitzonderlijk op zaterdag en deed het goed! Het eerste halfuur was de thuisploeg de betere, maar de B’tjes hielden goed stand. Langemark kwam slechts tot een paar kleine kansjes.

Studax was zelfs nu en dan gevaarlijk, maar een paar minuten voor rust kreeg Langemark een strafschop. De penalty werd feilloos omgezet.

Ruststand: 1-0

De tweede helft begon zeer goed voor de B-ploeg. Na een paar minuten al kon Tjörven -na mooi samenspel met Chiel- de gelijkmaker scoren. Niet veel later besloot Benny in het zijnet. De volgende aanval was wel raak. Op een mooie dieptepas van Arne, kwam Benny alleen voor doel en werkte mooi af.1-2

Studax had nu constant de bovenhand en Chiel voegde er nog wat peper en zout aan toe met een knappe goal. 1-3

De B-ploeg nam nu wat gas terug en zo kwam Langemark terug in de wedstrijd. Ze scoorden dan ook de aansluitingstreffer.2-3. Een sterk keepende Robin had dan nog een paar cruciale reddingen in huis om de 3-3 te voorkomen.

De deugddoende 4de treffer kwam er dan toch nog voor Studax. Afwerker van dienst was Robbe.

De B-ploeg kon dan nog goed stand houden, maar een paar minuten voor tijd kon de thuisploeg nog een derde goal maken. Dat was dan meteen ook het laatste wapenfeit van de wedstrijd.

Verdiende 3-4 overwinning, na een sterke collectieve prestatie!