Skip to main content

Drie jaar geleden stapte KFC-speler Simon Dequeker uit het leven. Simon was toen amper 22 jaar. Hij is de zoon van ex-Studaxer en erelid Freddy Dequeker.

Na de dood van Simon bleven zijn vrienden en familie verslagen achter. Ze besloten om Simon nooit ofte nimmer te vergeten. ‘King Forever’ zo noemt de vriendengroep zich, organiseert sindsdien elk jaar een ‘Run for Fun’ en schenkt de opbrengst integraal aan Rode Neuzendag, een organisatie dat projecten opzet voor mensen met mentale problemen.

Door corona is het nog niet zeker of de jaarlijkse loopwedstrijd zal kunnen doorgaan. Daarom verkopen de vrienden, waaronder Studaxer Glen Saeremans, van Simon loopshirts om geld in het laatje te krijgen en Simon ook dit jaar eervol te herdenken.

Koop je shirt

Voor slechts 20 euro kan ook jij een modieus loopshirt -met logo King Forever’- kopen. Je steunt er niet alleen een goed doel mee, maar je maakt ook meteen een krachtig statement. Er zijn zowel heren- als damesmodellen , beschikbaar vanaf maat Small.

Bestellen kan door een mail te sturen naar jeannot.nathalie@telenet.be. Vermeld je naam en het gewenste model en maat. Schrijf 20 euro over op BE64 1030 3587 8752

De actie loopt tot en met 28 maart.