De wedstrijd -gelukkig op kunstgrasveld- werd gespeeld in de striemende regen

Maar dat kon onze A’tjes niet deren. De ganse ploeg speelde met veel overgave.

Op het kwartier moest Kenneth de strijd staken. Mogelijks liep hij een spierscheur op.

Het was Mandel dat even later de score opende, op dat moment niet onverdiend.1-0

Wel onverdiend was dat de thuisdoelman mocht blijven staan, na een overtreding waar hij altijd rood voor moest krijgen. Geen VAR in Izegem, dus de ref bleef bij zijn foute beslissing.

Jammer én wedstrijdbepalend, want de keeper was de beste man op het veld bij de thuisploeg.

We bleven baas, maar scoren lukte niet.  Even voor de rust slaagde John -vorige week 56 jaar geworden- erin de keeper met het hoofd te verschalken.1-1

In begin van de tweede helft liep het wat minder voor ons. Maar op voorzet van Kristof C kwamen we toch op voorsprong. Younes werkte proper af en 1-2.

Bart moest dan nog enkele malen gevat tussenkomen, maar Mandel maakte toch nog gelijk.

Younes miste dan nog dé kans op de winning-goal maar het bleef 2-2.

Sterke match van de A-ploeg. Jammer genoeg niet de volle buit.