Met een onuitgegeven elftal domineerde KFC deze partij. Een eerste kans kwam er al snel via Kurt. Op het kwartier redde Bart knap na een hoekschop. Niet veel later verstuurde hij een verre uittrap. Kristof kopte door naar Benny, die verdiend de score opende. 0-1.

KFC bleef knap voetballen, al was het af en toe opletten voor tegenaanvallen van de thuisploeg. In de 23ste minuut moest Bart op één van deze counters gevat tussenkomen. Na een halfuur stuurde marK een vrije trap over de verdediging en Kurt verdubbelde met een knal de voorsprong.

Kort daarna kreeg KFC een eerste verwittiging. Geklungel in de verdediging lag – vijf minuten nadien- aan de basis van de aansluitingstreffer voor Mandel. Nog eens vijf minuten later hingen de bordjes al gelijk na een knappe actie en dito goal. Ruststand: 2-2

Na de pauze nam Mandel opnieuw het heft in handen. KFC kon hier weinig tegenover stellen. In de 65ste minuut kreeg de thuisploeg een strafschop na een overtreding van Kristof. Penaltyspecialist Bart slaagde er dit keer niet in om zijn netten schoon te houden, al was het ook ditmaal erg nipt. 3-2.

Deze achterstand schudde ons opnieuw wakker. Kim zag zijn schot op de paal belanden. Op een kwartier voor het einde: dubbele poging van KFC, maar beide mogelijkheden gingen onbesuisd naast. Ondertussen moest Bart nog een kopbal van Mandel overtikken.

KFC voerde de druk op en na een knappe actie van Stijn besloot Kristof nog naast. Kort voor het einde behoedde Bart ons met een beenveeg voor de 4-2. Aan de overkant konden onze aanvallers net niet gelijkmaken. Na een gemeten pass van marK  ging de lobbal van Benny naast. Meteen ook het laatste wapenfeit van de match.