Skip to main content

Steun Studax, bestel nu

Ook onze wijnproefavond -voorzien op 6 november- moet er door corona aan geloven. Via een online wijnactie geven we jou toch de kans om je wijnvoorraad aan te vullen met kwaliteitsvolle wijnen uit alle windstreken. Geen overbodige luxe, want in het najaar zullen we vooral veel tijd thuis doorbrengen. Ontdek ons kleurrijk assortiment en bestel nu jouw bubbels of jouw favoriete witte, rode of rosé wijnen bij Studax.

Reis rond de wereld

Onze huissommelier Kristof van Universal Wine neemt ons opnieuw mee op wereldreis. Omdat we de wijnen dit jaar niet vooraf kunnen proeven of ruiken, vind je in ons aanbod een foto van elke fles en een ‘walsende’ productbeschrijving. We maken kennis met het beste van Zuid-Europa (Italië, Spanje en Portugal) en nippen van het heerlijke Zuid-Afrika en het verre Nieuw-Zeeland. Daarna vliegen we de oceaan over en vullen we ons glas in Brazilië (laat je verrassen) en in de USA.

Je kan ons wijnaanbod downloaden onderaan dit bericht.

Hoe bestellen?

Vul het bestelformulier in en bezorg het voor 20 november terug aan johan.nyssen@telenet.be Begin december leveren we jouw bestelling (groot of klein) gratis aan huis. Wil je een factuur? Vermeld dit dan in je mail naar Johan. Je kan ook nog steeds de wijnen van vorig jaar en van onze zomeractie bestellen.

Lukt het niet om deze documenten te downloaden? Mail dan naar johan.nyssen@telenet.be