In een gelijkopgaande partij trok Studax dit keer aan het kortste eind. Er werd uiteindelijk nipt verloren met 2  – 1. Studax was voetbaltechnisch nochtans de betere, maar de thuisploeg was sneller en vinniger en kon daardoor misschien wel een zege rechtvaardigen. Vroeg in de match kwam Ploegsteert 1 – 0 voor en deze stand bleef tot aan de rust op het bord. Kansen waren langs weerszijden nauwelijks te bespeuren. Hetzelfde spelbeeld na de rust, maar opnieuw was het de thuisploeg die uit een niet-kans kon scoren. Diep in de tweede helft kwam Studax via een strafschop, omgezet door Maarten, terug in de match en werd het nog even spannend. Er kwamen nog mogelijkheden, maar uiteindelijk werd er toch niet meer gescoord.