De match begon slecht voor Studax. Na nog geen minuut spelen stond de thuisploeg al op voorsprong. Het eerste kwartier was Boezinge trouwens veruit de betere ploeg.

Daarna nam de B-ploeg de touwtjes geleidelijk aan in handen. Na een bal op de lat van Dylan kon Jeffrey niet veel later gelijkmaken.

Een mooie actie op de linkerflank van Maarten leidde de 1-2 voorsprong in via Gilles. Niet veel later werd het 1-3, na een individuele actie van Sil. Gilles stond weer op de juiste plaats om af te werken.

Ruststand: 1-3

De tweede helft was rommelig. Geen van de twee ploegen kon een lijn in hun spel krijgen. Het werd dan ook 2-3 na een misverstand in de Studax-verdediging en een owngoal van Dylan.

Daarna kreeg Studax nog verschillende kansen. Het was terug Gilles die de mooie aanval kon afronden. Hiermee maakte Gilles zijn hattrick rond.

De 2-5 kwam er dan ook nog door een fout in de Boezingse defensie. Met een ‘carambole doelpunt’ eindigde deze wedstrijd.

Eindstand: 2-5