Voor de eerste match van het seizoen trok de A-ploeg naar Geluwe. Studax domineerde de eerste 20 minuten en speelde de bal goed rond op een nochtans moeilijk bespeelbaar veld. De eerste kansen waren dan ook voor Studax. Maarten kopte een prima voorzet van broer Klaas net naast en even later mikte John een kopbal op de lat. Tegen het spelbeeld in klom de thuisploeg in de 19deminuut op voorsprong. Geluwe kreeg hierdoor wat meer vat op het spel en 5 minuten later moest Bart knap redden om een tweede tegendoelpunt te vermijden. Op het halfuur haalde een Geluwe-verdediger Maarten onderuit in het strafschopgebied. Kristof zette de penalty feilloos om. Ruststand: 1-1.

Na de rust zagen we opnieuw een aanvallend Studax en Geluwe bod steeds minder weerwerk. Nog eenmaal waren ze gevaarlijk toen een kopbal nipt naast ging. Angelo bleef koel en scoorde de bevrijdende 1-2 op assist van de goed ingevallen Gio. Die andere invaller, Kurt, nam even later de bal in één tijd heerlijk op zijn slof en nette de 1-3. Zowel Maarten als Gio kregen nog elk een kans maar het hobbelige veld gooide roet in het eten. Steve demonstreerde zijn techniek en zorgde voor het eerste bruggetje van het seizoen. Mooie zege na een collectief sterke prestatie. Volgende week vrij en binnen twee weken komt Sint-Eloois-Winkel op bezoek.