De match tegen Reningelst begon desastreus.  Na amper tien minuten keek Studax al tegen een 2 -0 achterstand aan. Lag het probleem bij het schoeisel of was er andere verklaring? In ieder geval slaagden de Studaxers er in de eerste helft niet in om zich door te zetten. Bovendien gleden we te pas en te onpas uit op het natte en gladde grasveld van De Makke.

Toch kwam Studax terug in de match. Glen vuurde een hard afstandsschot af. De bal verdween in de kruising. Kort voor het rustsignaal kwam Studax zelfs op gelijke hoogte via Maarten.

In de tweede  helft zagen we terug de B’tjes van de laatste weken. De thuisploeg werd nu op alle vlakken overklast.

De ingevallen Sil kon zelfs nog tweemaal scoren. Ook Maarten legde -vanop de stip- zijn tweede van de voormiddag in het mandje. Uiteindelijk tekende Benny voor de 2-6, meteen ook de eindstand.