In de eerste helft kwam Studax er niet aan te pas. Alle duels werden verloren en de thuisploeg toonde zich in alle onderdelen van het spel sneller. Het leek wel of Reningelst met een man meer op het veld stond.

Het was dan ook niet verwonderlijk dat de rood-zwarten met een verdiende voorsprong de rust in gingen. De 2-0 tussenstand was zelfs niet overdreven, want doelman Robin deelde gelukkig niet in de malaise. Hij behoedde Studax persoonlijk en meermaals voor een nog grotere achterstand.

Werk aan de winkel dus voor de tweede speelhelft. Blijkbaar had iedereen het duidelijk begrepen. In geen tijd werd de achterstand weggewerkt na goals van Silvester en Tjörven. Die laatste op strafschop na een fout op Silvester. Studax wilde echter meer en scoorde nog 3 keer. Een owngoal en doelpunten van Jeffrey K. en nogmaals Tjörven maakten de ommekeer compleet. Een late tegengoal kon daar niets meer aan veranderen.

Eindstand: 3-5 dankzij een ongelooflijke ‘remontada’ in de tweede helft!