Skip to main content

Zalig voetbalweertje afgelopen zondag. Al na vijf minuten pakte Bart uit met een wereldsave.  Kort hierna kwam Bissegem toch op voorsprong. 0-1

We deden goed mee, maar Bissegem nam toch steeds meer de bovenhand. Via Younes kwamen we ei zo na op gelijke hoogte. Jammer genoeg net niet.

Net voor de rust gingen de poppen -zoals wel vaker tegen Bissegem- aan het dansen.

Va onze koelbloedige huis-scheidsrechter Henk en een goede orchestratie van dirigent Vincent konden we toch gaan rusten.

Na de rust dicteerde Studax aanvankelijk de wet. Op het halfuur kregen we een terechte strafschop. Een klusje voor Younes, die zonder aarzelen de 1-1 op het bord zette.

Bissegem rechtte nu even de rug en slaagde er zelfs in om op opnieuw op voorsprong te komen. 1-2 Via een opwippertje stelde Niels alsnog gelijk. 2-2

Terechte eindstand, al was John er nog een paar keer dichtbij.