Net zoals in de vorige ontmoeting was het alweer Sergio die ons pijn deed. Hij dwong Bart al na vijftien minuten tot een goede tussenkomst. Na een lichte fout kregen we een penalty. Onze kapitein Kristof T. nam zijn verantwoordelijkheid, maar miste vanop de stip. (Later in de wedstrijd zou hij deze misser wel nog compenseren door een gemaakte goal op de lijn te redden nvdr.)

Halfweg de eerste helft bereikte Stijn -na een mooie actie- Kenneth. Met een streep zette hij de 1-0 op het scorebord. Tien minuten later opnieuw een strafschop. Kenneth, die net vertrouwen had getankt, verdubbelde de voorsprong.

Op het halfuur kon Bissegem de aansluitingstreffer scoren. Bart werd geklopt door een onverwachte lob. Nog voor de rust hingen de bordjes alweer gelijk, toen Bissegem profiteerde van geharrewar voor doel. Jammer, want juist voordien besloot Kurt net naast. Het werd 2-2 in plaats van 3-1.

In de tweede helft hadden de A’tjes continu veldoverwicht. Maar via een perfecte vrije trap  klommen de bezoekers op voorsprong. Poperinge bleef wel aandringen, maar om te winnen moet je doelpunten maken. Dat deden wij niet en Bissegem wel. Zij deden er nog ééntje bij en brachten de eindstand zo op 2-4.

Was het onderschatting die ons genekt heeft of niet? Het is zeker dat Bissegem stilaan ons zwarte beest wordt