Na de eerst helft leek de weg naar een gemakkelijke overwinning open te liggen. Maar dit draaide in de tweede helft toch even anders uit. Onder meer Sergio (ex-Studaxer) strooide heel wat Roemeens roet in ons eten.

Al na vijf minuten kregen we een licht toegekende strafschop. Penaltyspecialist Kristof Theeten zette de elfmeter perfect om. Daarna was een goede redding van Bart nodig om de gelijkmaker te voorkomen. Maar in de twintigste minuut schatte hij de afstand naar Ringo verkeerd in, waardoor Sergio de 1-1 kon binnentrappen. Op een goed getrapte hoekschop van marK, kon John de A-ploeg weer op voorsprong koppen. 2-1. Net voor de rust zag marK de bezoekende doelman te ver uit doel staan. Met een mooie stiftbal stond de 3-1 op het scorebord.

John moest in de tiende minuut van de tweede helft al aan de noodrem trekken. Gelukkig voor ons zonder gevolgen, wegens ver genoeg van onze goal.

Op het kwartier dan een tegenaanval van Bissegem, eerst nog afgeweerd door Bart, maar niet voldoende om de Bissegemse aansluitingstreffer te verhinderen. 3-2.

Poperinge reageerde goed met een knappe actie van Kristof Coutigny en Filip. Kristof kopte de geschilderde voorzet van Filip net over. Jammer.

Aan de overkant viel dan al snel de 3-3, na een mooie voorzet van -alweer- die dekselse Sergio. En na een opnieuw lichte strafschop werd het zelfs 3-4. Studax bleef niet bij de pakken zitten en de 4-4 kwam er via Kristof Theeten, na opnieuw een hoekschop van marK.

Het was die andere Kristof (Coutigny) die ons zelfs terug op voorspong bracht, maar al even snel zorgde bezoeker Sergio voor de 5-5.

Net voor affluiten zorgden beide Kristofs dan voor de winst. De oudste trapte een gemeten vrije trap en de jongste werkte af.

De toeschouwers kregen een spectaculaire wedstrijd met veel goals te zien.

Proficiat aan al onze mannen die met -bij wijlen- knap voetbal deze thriller alsnog goed zagen aflopen. Gelukkig deed de slechte parfum van de tegenstander ons de das niet om.