Studax nam het initiatief met af en toe goede combinaties. Na een eerste ‘klutsbal’ op de Boezingse deklat, kopte Kurt vijf minuten later een vrijschop van Saeri nipt naast.

Na twaalf minuten legde Studax een prachtactie op de mat. De bal arriveerde op zijn eindstation, bij Younes, die ‘gehaakt’ werd.  Logische strafschop, die door Younes zelf koel werd omgezet. 1-0

Even later werd Younes diep gestuurd, doch zijn poging werd nipt gered. Het was echter uitstel van executie, want Johnny kopte een goed genomen hoekschop van Saeri aan de tweede paal binnen. 2-0

Na deze tweede treffer verwaterde de voetbalkwaliteit. Studax speelde nu vaak de lange bal tegen een hulpeloos Boezinge. Op het halfuur dreigden de bezoekers voor het eerst. Meteen een dubbele poging, maar doelman Gio wist er raad mee.

Nog voor rusten zetten Younes de kroon op het werk, en besliste hij met een kopbalgoal de match.

Ruststand: 3-0

In een overbodige tweede helft was het spelpeil niet goed. Toch kwamen er nog mogelijkheden voor beide teams. In de 55ste minuut stak Niels onze diepe spits Younes in het straatje. Hij werkte af, maar werd teruggefloten voor buitenspel. Terecht.

Kort nadien moest doelman Gio knap tussenkomen op een poging van Sassport. Aan de overkant schoot Younes hoog over.

In de 65ste minuut achtte Kurt zijn moment gekomen. Hij ging solo, maar scoren lukte niet. Even later stak een sterk spelende Michiel door naar Saeri. Hij trof echter het doelhout.

De bezoekende doelman redde daarna ook nog knap van onder de lat. Kort voor het einde knalde Kenneth er nog ééntje in. 4-0.

Geen grootse partij, maar wel een deugddoende zege. Volgende speeldag ontmoeten we met Winkel Sport nog eens een ‘rasechte/authentieke ‘Studax-ploeg.