Tegen de stugge tegenstanders uit Brielen werd een vlotte overwinning behaald.

Via twee doelpunten van Younes liep Studax 2-0 uit. Bij het 1ste doelpunt bleek nog maar eens dat zijn opportunisme voor de goal van goudwaarde is. Bij de 2-0 kopte hij aan de tweede paal een prachtige corner van Glen tegen de netten.

Tussendoor toonde Bart zijn kunnen. Hij klemde een harde knal van de bezoekende spits.

Nog vóór de rust deed Studax er ééntje bij. Nu was Michiel de afwerker van dienst.

Brielen speelde nu bitsiger en even werd de partij ontsierd door een gemene fout op onze kapitein John, nota bene een ‘Brielen-monument’.

Bart diende even later nog eens vol aan de bak door een knal uit de bovenhoek te ranselen.
Ruststand: 3-0

De 2de helft had minder om het lijf.  Het numerieke overtal zat hier ongetwijfeld voor iets tussen. Studax liep verder uit tot 6-0.  Een stiftballetje van invaller Mathijs viel perfect in doel. Ook Maarten krikte zijn doelsaldo op en zorgde voor nog twee thuisgoals.

Uiteindelijk kon Bart zijn clean sheet niet behouden. Helemaal op het einde scoorde Brielen nog een verdiende eerredder.

Eindstand:6-1. Alweer een sterke teamprestatie van onze A-ploeg!