In de heenwedstrijd kregen de A’tjes nog een zware pandoering (5-0) van dit Geluveld. Ze hadden dus iets recht te zetten.

De ‘Grote-Younes-Debeuf-show’ begon toen hij al in de vijfde minuut een strafschop feilloos omzette. Twee minuutjes later hingen de bordjes alweer in evenwicht.

Daaropvolgend konden twee goedgenomen hoekschoppen van Saeri niet vertaald worden in doelpunten.

Halfweg de eerste helft kreeg Younes de bal toegespeeld. Onze topschutter boog de niet-kans om tot een gevaarlijke actie. Hij maakte een mooie beweging naar binnen en krulde het leer rond alles en iedereen in de verste hoek binnen. Een zaalvoetbaldoelpunt en 2-1 voorsprong.

Nog in de eerste helft knalde Michiel, die de laatste weken in een supervorm verkeert, op de lat. Younes -die de wacht hield voor de goal- reageerde alert en werkte de bal in twee tijden binnen.

Zo maakte Younes nog voor de rust zijn hattrick rond. 3-1. Younes mocht aldus de wedstrijdbal mee naar huis nemen. Dit op voorwaarde dat hij ze na Nieuwjaar terug meebrengt.

Ook een 4de goal was nog mogelijk, maar dit lukte niet meer. Met een mooie trap vanop afstand kon Geluveld zelfs opnieuw komen aansluiten. 3-2

Het spel werd nu af en toe bitsig en veel meer dan kick-and-rush was er van de bezoekerskant niet te zien.

Halfweg de tweede helft kon Michiel zijn goede prestatie bekronen met de bevrijdende treffer. Dit na puik voorbereidend werk van Maarten. 4-2

We onthouden dat er maar geen sleet komt op ‘ouwe getrouwe’ Wim Boutton die dit seizoen voor het eerst in actie kwam. Smaakt naar meer! Pluim ook voor een hard werkende en fitte Kenneth.