Skip to main content

Beide elftallen begonnen loom aan de wedstrijd. Na tien minuten al viel Benny geblesseerd uit en kwam Maarten hem vervangen. De partij ‘wandelvoetbal’ kabbelde voort en op het kwartier dreigden de bezoekers met een gekraakt schot. Kort nadien stuitte KFC -via Kenny- op de doelman. Een alerte doelman Gio moest nog gevat tussenkomen toen Ringo zich misrekende.

De tot dusver zoutloze match werd dan toch gekruid toen Komen op de counter (25’) de score opende. Het signaal voor onze A-ploeg om wakker te schieten. Met een bal voorlangs en een poging van Filip wakkerde KFC het vuur wat aan. Tegen de rust aan kopte Kenny een vrije trap van Glen nipt over de kruising.

Ruststand 0-1

De tweede helft was pas begonnen of Komen slaagde erin om voor ons doel op te duiken en zowaar de 0-2 te prikken. Afwerken aan 100 procent noemen we dat. Vanaf nu nam KFC met verstandiger voetbal de partij in handen. In de 55ste minuut kon Maarten van aan de achterlijn Kenny bedienen, en die milderde tot 1-2. Vijf minuten later zetten Glen en Maarten een combinatie op. En via tussenstation Kenny knalde Stive de gelijkmaker snoeihard tegen de touwen. Klassegoal en 2-2.

KFC drukte door en via een knullige owngoal kwamen we nu op voorsprong. Kenny (voorlangs) en Filip (op de keeper) lieten na de wedstrijd volledig dood te maken. Bij de bezoekers was het vat nu volledig af en bij KFC liep nu alles op wieltjes. De sympathieke Walen konden nog één keer voor gevaar zorgen, maar Gio redde de bal uit de winkelhaak.

Nipte 3-2 overwinning, maar zeer verdiend. Met Benny en Ringo zagen we opnieuw twee spelers gekwetst uitvallen.