KFC begon loom en slordig aan de partij, maar toch was de eerste kans voor ons. Younes plaatste de open kans echter naast doel. Twee minuten later moest doelman Bart gevat uitkomen om een Komense counter te neutraliseren.

Na ruim een kwartier zagen we toch een mooie actie. Younes legde terug en Saeri opende de score. 1-0. Drie minuten verder nam Younes de bal in één tijd op de slof en pats op de deklat. KFC domineerde en nu besloot een zeer bedrijvige Kenneth op de doelman.

In de 35ste minuut kon Mich -na een mooie vooractie van Wim- de bal netjes naast de paal in doel leggen. 2-0

Nu ging het plots snel want nauwelijks enkele minuten later was het al 3-0 toen Kenneth -op knappe voorzet van Mich- in twee tijden de bal over de doellijn duwde. Nog eens een minuut later ging Younes door. Hij legde de bal breed voor Kenneth en die scoorde zijn 2de treffer. 4-0

Nu viel het scoren even stil tot aan de 41ste minuut. Mich centert op Kenneth, die teruglegt op Younes en 5-0. Scoren en laten scoren heet dat! Keeper Bart stond werkloos toe te kijken.

De tweede helft was het terug wat zoeken. KFC was niet attent genoeg en via een owngoal van Kristof stond het 5-1. In de 57ste minuut tikte de bezoekende keeper een poging van Younes nipt over. Dit was slechts uitstel van executie, want Saeri zorgde al snel voor de 6-1. Tien minuten later leverde Kenneth nog een assist af voor Younes die zo zijn 2de -en de 7-1 ondertussen- kon prikken. In dezelfde minuut kon Komen al counterend milderen tot 7-2.

Op een kwartier van het einde scoorde Komen zelfs een 3de keer…via een vrijschop. Er werd niet lang getreurd, want na samenspel tussen Wouter en Saeri maakte Younes opnieuw zijn hattrick rond. 8-3 eindstand!