Skip to main content

Door een oefenmatch in de voorbereiding wisten we dat De Ruiter geen hapklaar brokje zou worden. In de aanvangsfase kreeg Studax nauwelijks voet aan de grond. En toch kwamen we op voorsprong. Bij zijn eerste balcontact wist Younes meteen te scoren. Hij deed dit met een slimme en perfect uitgevoerde verre lob. 1-0

De vreugde was echter van korte duur, want na een halfslachtige terugspeelbal van Glen kon De Ruiter gelijkmaken. De bezoekende spits kon alleen op Gio afstormen en liet hem geen kans.

1-1, en op dat moment ook verdiend.

Halverwege de eerste helft kreeg de bezoekende goalie een vrijschop van Younes onvoldoende onder controle. Een alerte Maarten kon van dichtbij opnieuw de netten bol zetten. Scoren aan 100% noemen we dat. 2-1


En nog was de honger van Studax niet gestild. Na een prachtige pass van Glen kon Younes opnieuw toeslaan. Beheerst. 3-1.

In de tweede helft vielen er geen doelpunten meer. Toch waren er nog langs weerskanten mogelijkheden. Gio onderscheidde zich nog op een vrije trap, door de bal via de paal uit zijn doel te ranselen. Belangrijk, want op die manier verhinderde hij de aansluitingstreffer. Zo werd ons een bibberende slotfase bespaard.

Een sterke teamprestatie werd zo bekroond met een mooie zege. Opnieuw drie mooie punten.