Tegen de buren uit Elverdinge speelde de A-ploeg een ‘non-match’. Een complete offday van de voltallige ploeg. Ook de tegenstander speelde niet groots, maar werkte wel af aan 100 procent.

Zo kwamen ze gemakkelijk 0-2 voor. Younes kon wel nog knap milderen tot 1-2, maar niet veel later stond het -na een mistasten- al 1-3.

Kort voor de rust was er even hoop toen de bezoekende goalie terecht rood kreeg. En dit toen hij Glen foutief van de sokken liep. De daaropvolgende vrije trap leverde geen doelpunt op. Zo bereikten we de rust met een 1-3 achterstand.

De 2de helft begon hoopvol. Kurt scoorde vrij snel de aansluitingstreffer met het hoofd. 2-3

En er kwamen nog mogelijkheden, maar spijtig genoeg was onze ‘heropleving’ van korte duur.

Ondertussen bleef Elverdinge op de counter onrust zaaien. Zo scoorden ze nog 3 keer! Verder dan een bijkomende eerredder -via Kenneth- kwam Studax niet meer.

Eindstand:3-6. Een match om zo vlug mogelijk te vergeten.