Doelpuntenkermis! De A’tjes zetten de smadelijke 7-0 nederlaag van vorig jaar tegen Meulebeke recht. Al na 7 minuten scoorde Stijn de openingstreffer. Drie minuten later ging hij er opnieuw vandoor, maar hij werd gehaakt in de zestien. Penaltyspecialist Kristof T. zette de strafschop om en verdubbelde hiermee de voorsprong. Meulebeke schoot wakker en zette een kwartier lang druk. De thuisploeg moest nu echt wel even naar adem happen, maar gelukkig stond Gio pal. In de 35ste minuut bracht Kenneth verlossing, toen hij met een schuin schot netjes een counter kon afronden. En nog voor de rust scoore Stijn zijn tweede van de dag. Studax nu helemaal op rozen, want 4-0 aan de rust.

Na de rust kregen we een dominante thuisploeg te zien. Meulebeke prikte nog af en toe venijning tegen, maar Gio stond iedere keer paraat. De bezoekers kenden pech toen een bal op de daklat uiteen spatte. Even later leverde Franky een fraaie assist af aan Kévin, die met een strak schot de 5-0 op het bord zette. Opnieuw Kenneth en vervolgens marK scoorden goal nummer 6 en 7. Net als Stijn en Kenneth kon ook Kristof T. nog een tweede keer de nettenbol zetten, opnieuw op aangeven van Franky. Een bedrijvige Franky bekroonde zijn puike match met een doelpunt op assist van marK. Gave partij van de ganse ploeg en een deugddoende overwinning.

Minpunt: alweer een aantal gekwetste spelers erbij.