Skip to main content

In de laatste match van het seizoen kon de A-ploeg zich meten tegen de co-leider uit Kortrijk. Het was meteen duidelijk dat de spelers gebrand waren op een uitstekende prestatie en dat ze aasden op een overwinning tegen de Kortrijkzanen.

Gestart met de hevige wind in de rug werd de tegenstander meteen overrompeld en vastgezet op hun eigen helft. Voor zijn het goed beseften stonden ze 2 – 0 in het krijt.

Eerst poeierde Niels een schot in de winkelhaak. Zelfs een ex-eerste klasse doelman -Patrick Deman- vermocht niets tegen de raket van Niels. Niet veel later deed Younes ook de netten trillen. Een ver schot verdween opnieuw tot verbazing van de bezoekende goalie in de verste hoek. Een betere start kon men niet dromen.

Er kwamen nog mogelijkheden voor de A-ploeg, maar het was toch wachten tot kort vóór het rustsignaal op het derde thuisdoelpunt. Maarten glipte door het buitenspelval en bediende Younes die rustig zijn tweede kon potten, meteen zijn 42ste doelpunt van het seizoen.

Ruststand: 3 – 0 met een collectieve uitmuntende topprestatie van de A-ploeg

Ook na de pauze waren de betere mogelijkheden voor de A-ploeg, dit ondanks de steeds meer hevige wind die nu in het nadeel blies en voetballen toch heel erg belemmerde.

Een kwartier voor het einde verdween een voorzetschot van de bezoekers tot ieders verbazing in doel. Gio had nog een uitstekende redding op een hard schot van dichtbij, maar de stand wijzigde niet meer.

Eindstand: 3 – 1 met een eindtotaal van 59 punten uit 28 wedstrijden