Op deze zonovergoten zondagmorgen waren de ‘A’tjes’s snel wakker .

Na amper twee minuten kon Saeri -op een mooie voorzet van Kim- de 1-0 binnenkoppen.

In de tiende minuut was het Saeri die als aangever fungeerde. Hij leverde een goede assist af voor ‘ouwe getrouwe’ John. John werkte perfect af aan de tweede paal. 2-0

Net voor de drankpauze verijdelde Bart de aansluitingstreffer voor Langemark.

In de 30ste minuut komen we goed weg, wanneer een bezoeker nipt naast trapt .

Even later kon Maarten de 3-0 net niet over de lijn krijgen.

Maarten begint zich duidelijk in zijn sas te voelen in de A-ploeg. Dat merk je aan zijn prestaties op het veld, die in stijgende lijn gaan.

Ruststand 2-0

In de tweede helft ging Saeri na tien minuten alleen op doel af. Hij ontweek de keeper, die hem even raakte. Onze uitstekend fluitende huisref Johnny gaf echter geen krimp. Geen strafschop.

In de 85ste minuut kregen  we dan toch een penalty. Kristof mikte jammer genoeg op de deklat.

Geen 3-0 dus, en zoals dat dan gaat in voetbal, krijg je de rekening snel gepresenteerd.

Want in de 90ste minuut moest Bart, die al enkele knappe reddingen verrichtte, zich toch gewonnen geven. 2-1,maar de buit was binnen.

Eindstand: 2-1

Nog één noemenswaardige vermelding vandaag voor O’mar’adonna, die de befaamde ‘hand van God’ een nieuwe invulling gaf.