Het was aanvankelijk een gesloten match. De eerste kans was voor Kenny, die zijn schot zag afwijken over doel. Halverwege de eerste helft belandde een voorzet van de bezoekers onverwacht op het doelhout. In de herneming moest doelman Gio tot  twee keer toe knap redden.

Beide partijen speelden verbeten en gaven weinig ruimte en kansen weg. Kort voor de rust nam Kristof vanop grote afstand -net over de middenlijn- een vrije trap. Tot eenieders verbazing eindigde de bal tegen de paal. Brilscore aan de rust.

De 2de helft was bitsiger, maar ook rommeliger. De bezoekers namen nu wel het voortouw. Gelukkig dat ze een open kopkans onbegrijpelijk naast knikten. Mandel bleef druk zetten. Enkele minuten later doken ze opnieuw voor doel op na mistasten in de KFC-defensie. En alweer besloten ze naast. Meteen daarna haalde Gio knap een dropbal van onder zijn daklat.

In de 65ste minuut zette KFC een mooie combinatie op. Michiel glipte door de buitenspelval en werkte mooi af. 1-0, tegen het spelbeeld in.

Pas afgetrapt en meteen weer alle hens aan dek om een bezoekende goal te voorkomen. Eerst een redding op de doellijn, kort nadien werd een poging van Mandel in hoekschop gewerkt. Mandel drukte fel door en Gio behoedde ons in de 70ste minuut met een karpersprong.

Veel rumoer nu tussen en naast de lijnen. De onvermijdelijke gelijkmaker kwam er dan toch. Na een vrije trap knalde Mandel de 1-1 via de paal binnen. De score veranderde niet meer.

Knappe puntendeling, waarbij vooral KFC blij mocht zijn met een punt.