Mandel startte furieus aan de wedstrijd. Reeds na vijf minuten moest Bart een eerste keer gepast ingrijpen. Nog eens vijf minuten later schatte hij een hoge voorzet vanop de zijkant niet goed in (verblind door de zon – nvdr.), en de bezoekende spits tikte de 0-1 binnen. In dezelfde minuut mocht Kévin aan de overkant vanop links een vrije trap nemen. Hij deed dit erg slim en Kenneth stond op de juiste plaats om de gelijkmaker vol overtuiging binnen te duwen. 1-1

Onze mannen kwamen nu echt in de wedstrijd. Beide ploegen hielden het tempo hoog en de duels werden almaar scherper. Ref Johnny kweet zich echter uitstekend van zijn taak en behield de controle over de wedstrijd.

Kort na de gelijkmaker profiteerden de bezoekers van een slordigheid van Kurt, die te kort terugspeelde op Bart. 1-2 voor Mandel. In het laatste kwartier van een spektakelrijke eerste helft, werd langs beide kanten nog een bal onorthodox van de doellijn gered.

Toch was het opnieuw Mandel die kon scoren, en hoe! Een strakke voorzet vanop rechts werd in één tijd op doel getorpedeerd. Knappe goal en 1-3. Nog voor de rust pakte de Mandelse doelman een -niet-eens-zo-slecht getrapte strafschop van Kristof T. Gelukkig zorgde Kenneth direct daarna voor een opsteker. Met een mooie lob prikte hij zijn tweede goal. 2-3 ruststand

In de tweede helft lag het tempo heel wat lager en was er minder kwaliteit. Mandel kwam slechts sporadisch opzetten. Het was vooral de thuisploeg die constant druk naar voor zette en soms wat overhaast de gelijkmaker zocht. Ref Johnny moest ook nog enkele keren de gele kaart bovenhalen, want sommige tackles waren over het randje.

Een match met vele lokale inzet maar de punten bleven achterwege.