Skip to main content

De partij begon evenwichtig. De eerste echte doelpoging van Kristof op vrijschop ging nipt naast (8’). Dom balverlies zorgde twee minuten later bijna voor een 0-1-achterstand. Na een kwartier kon Angelo een snelle uitbraak niet verzilveren. Even voordien was Studax ook al dicht bij de opener. In de 21ste minuut redde keeper Bart knap met de voet en even later zag Meulebeke een kans voorlangs gaan. Kort hierna lukte het hen dan toch om, via een lobje, de score te openen. 0-1. Op het halfuur kwam de thuisploeg dan weer dicht bij een treffer. Meulebeke mikte een bal op de lat, en daarna miste Angelo dé kans op de gelijkmaker toen de bezoekende doelman een schot van Mark moest lossen. Poperinge had tegen de rust moeten scoren, maar dat lukte niet.

De tweede helft was pas afgetrapt of het stond al bijna 0-2. Na een uur wedstrijd zagen we een mooie actie van nieuwkomer Dries. Na een handsbal kon Kristof via strafschop verdiend gelijkstellen. 1-1. In de daaropvolgende periode werden er geen kansen meer gecreëerd. Na een handsbal in de grote rechthoek van de thuisploeg kon Meulebeke via penalty het laken naar zich toe trekken. 1-2. Steriele thuisdruk leverde in de slotfase niets meer op. Jammerlijke nipte nederlaag. Misschien iets rechtzetten bij de Waaltjes in Komen?