De A-ploeg stond al na 3 minuten op achterstand. Na een misverstand in de verdediging werkte John de bal ongelukkig in eigen doel. Op het kwartier kreeg de aangeslagen thuisploeg een nieuwe tik, want Meulebeke verdubbelde de score. De rood-gelen konden daar amper iets tegenover zetten. Op assist van Kristof C. kon Angelo toch milderen tot 1-2. De aansluitingstreffer gaf wat moed, maar niet veel later moest Bart zich al een derde keer omdraaien. Tot overmaat van ramp veroorzaakte Kristof T. een penalty door een fout op ‘man van de match’ Tom Cogghe. Kristof C. miste nog voor het rustsignaal dé kans op de 2-4.

Hetzelfde spelbeeld in de tweede helft. Poperinge acteerde zwak. Zelfs de koude stortregen kon de thuisploeg niet wakker schudden. De luttele kansen werden niet afgemaakt. Meulebeke domineerde en diepte de score verder uit tot 1-7. Totale offday voor de A’tjes en een wedstrijd om heel vlug te vergeten.