Geen scheidsrechter te bekennen en dus offerden Gio (eerste helft) en Johnny (tweede helft) zich op om te fluiten (of net niet te fluiten). De thuisploeg startte prima met een trap op doel van Mark, gepareerd door de Winkelse doelman. 1 minuut later wrong Winkel één van hun weinige kansen de nek om. In de tiende minuut sneed Kristof een vrijschop scherp aan voor doel en Kurt knikte de 1-0 binnen. Winkel voerde de druk wat op en stelde na wat geharrewar al snel gelijk. Nog voor de rust zagen we nog twee pogingen van de bezoekers voorlangs gaan. Geleidelijk aan herstelde KFC het evenwicht, maar doelrijpe kansen kwamen er niet. Ruststand:1-1. Ook de tweede helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. De aan de rust ingevallen wisselspelers deden het goed waardoor Poperinge niet moest onderdoen voor topploeg Sint-Eloois-Winkel. In de 84 ste minuut kreeg KFC dan het deksel op de neus toen Winkel met een goed geplaatst afstandsschot het winnende doelpunt scoorde. Het slotoffensief van de thuisploeg leverde geen verdiende gelijkmaker op. Eindstand:1-2. Jammer, maar volgende week zondag krijgen we een nieuwe kans op de drie punten in Bissegem.